Noutati si evenimente

Participarea la targul de constructii

In perioada 17-21 februarie 2010 Pavimat Pardoseli a participat la targul Ambient Construct din Cluj Napoca. Produsele expuse au fost materiale pentru beton amprentat, materiale pentru pardoseli industriale si utilaje pentru pardoseli.

Pavicuart - un produs marca Pavimat

Pavimat a lansat un produs pentru pardoseli industriale: PAVICUART. Acesta este un nisip cuartos, utilizat la pardoseli industriale, certificat international.

Contactati-ne online

Valorile PAVIMAT

  • Astfel, orientaţi fiind spre satisfacerea şi menţinerea încrederii clienţilor noştri, am diversificat şi mărit producţia noastră şi am încheiat parteneriate cu cei mai importanţi producători de materiale în domeniul pardoselilor industriale. (FEYMA 25).
  • Calitatea produselor oferite se reflectă prin creşterea segmentului de piaţă pe care firma noastră îl ocupă, atât la nivel naţional cât şi internaţional.
  • Cu ajutorul unei politici inovatoare, investiţii permanente şi decizii optime, reuşim să optimizăm permanent nivelul calitativ al produselor noastre. În acest scop am implementat şi menţinem un Sistem de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001.

SC PAVIMAT PARDOSELI SRL

SC FLOOR PAVIMAT SRL
Aurelia Ciupe - Reprezentant Vanzari
Mobil: +40 (0)724.077.400
Telefon: +40 (0)372.877.877
office@pavimat.ro

Despre PAVIMAT

S.C. PAVIMAT S.R.L. este o societate fondată în anul 2007, dezvoltându-se pe piaţă ca principal furnizor de produse şi servicii în domeniul produselor (materialelor) destinate realizării pardoselilor industriale.

Societatea şi-a iniţiat activitatea prin lansarea primului său produs PAVICUARŢ. Având ca valori angajamentul permanent faţă de client, calitatea produselor şi inovaţia am fundamentat societatea aşa cum este ea în prezent. Zi de zi împletim aceste responsabilităţi, pentru a obţine satisfacţia deplină a clientului şi astfel menţinerea noastră ca lider pe piaţă.

Atât gama de produse cât şi calitatea lor sunt într-o permanentă adaptare la necesităţile pieţei, aspect esenţial şi indispensabil în colaborarea cu clienţii noştri.

Pentru promtitudinea livrării şi respectarea termenelor contractuale faţă de clienţi oferim o reţea de distribuţie naţională şi internaţională. De asemenea oferim consilierea pe produs, suport tehnic de specialitate pentru execuţia corectă a pardoselilor şi un calcul estimativ al consumului de materiale.

Prin colaborarea cu noi vă bucuraţi de soluţii universale, care se disting pe piaţă prin marcajul CE pe produse şi certificarea societăţii.

Noi suntem PAVIMAT PARDOSELI.